Kylling med ananas og cashewnødder

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Kylling med ananas og cashewnødder

Tilbehør

Ingredienser

  • Tilbehør: Ris
  • 2 spsk. kokosmel
  • 80 gr. cashewnødder
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 rød peber
  • 1/2 grøn peber
  • 250-300 gr. kyllingefilet
  • 100-150 gr. ananas
  • 2 spsk. soya sauce
  • Olie til stegning
  • Evt. sambal olek / chili

Tilberedning

  1. Sæt risen over og koge
  2. Rist kokosmel og cashewnødder hver for sig og kortvarigt på en pande, tag fra varme og put i små serveringsskåle
  3. Hak løg og hvidløg
  4. Skær pebre i tern
  5. Skær kylling i tern
  6. Svits kyllingestykker i olie i en wok
  7. Tilsæt grøntsager og lad det svitse med lidt
  8. Skær ananas i mindre stykker og svits med
  9. Tilsæt soya og krydr med salt og peber

Server med ris og ristede cashewnødder og kokosmel samt evt. frisk skåret forårsløg.