Kylling med ananas og cashewnødder
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
- Tilbehør: Ris
- 2 spsk. kokosmel
- 80 gr. cashewnødder
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1/2 rød peber
- 1/2 grøn peber
- 250-300 gr. kyllingefilet
- 100-150 gr. ananas
- 2 spsk. soya sauce
- Olie til stegning
- Evt. sambal olek / chili
Tilberedning
- Sæt risen over og koge
- Rist kokosmel og cashewnødder hver for sig og kortvarigt på en pande, tag fra varme og put i små serveringsskåle
- Hak løg og hvidløg
- Skær pebre i tern
- Skær kylling i tern
- Svits kyllingestykker i olie i en wok
- Tilsæt grøntsager og lad det svitse med lidt
- Skær ananas i mindre stykker og svits med
- Tilsæt soya og krydr med salt og peber
Server med ris og ristede cashewnødder og kokosmel samt evt. frisk skåret forårsløg.