Kylling i wok med ananas
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
- Tilbehør: Ris eller nudler
- 250 gr. kyllingefilet
- 1 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 1 rød peber
- 1 ds. bambusskud
- 1/2 ds. ananas
- 2 dl. grøntsagsbouillon
- 1 dl. ananassaft (fra dåsen)
- 1/2 dl. teryiakisauce (eller soya)
- 1 spsk. majsstivelse
- Sambal olek eller chili
Tilberedning
- Skær kød og grøntsager i tynde strimler
- Skær ananas i tern (gem saften)
- Pisk ananassaft, teryiakisauce, bouillon og majsstivelse sammen til en sauce
- Svits kødet i olie i en wok, tag kødet op
- Svits grøntsagerne og tag også dem op
- Pisk nu saucen i midten af wok'en til det tykner
- Kom kød, grøntsager, bambusskud og ananas ved
- Varm retten godt igennem og smag evt. til
- Server med ris eller nudler