Kofte med tomatsovs
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Spis det med ris og salat. Prøv det også med spaghetti og parmesan.
Ingredienser
Kødboller
- 400 gr. hakket oksekød
- 1 løg
- 1/2 bundt persille
- 1/2 tsk salt
- 1/2 tsk. peber
- 1/2 tsk. gurkemeje
- 1/2 tsk. karry
- evt. hvidløg
- olie til stegning
Tomatsovs
- 1 løg
- 2 store ds. koncentreret tomatpuré
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 5 dl. vand
Tilbehør
- Tilbehør: Ris og salt, eller spaghetti med parmesan
Tilberedning
Kødboller
- Start med at sætte ris over
- Hak løg og persille fint
- Bland med kødet
- Tilsæt krydderierne
- Form farsen til små kødboller
- Steg kødbollerne i olie ved middel varme (efter 5. min stegning hældes 2 spsk. olie over)
Tomatsovs
- Steg løg klare i olie i en gryde
- Kom krydderierne ved og steg lidt med
- Tilsæt tomatpuré og vand
- Kog op, og tilsæt derefter kødbollerne
- Skru ned for varmen, og lad retten simre ca. 30 min.