Kartoffelsalat med feta og oliven
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
Kartoflerne
- 1 kg. store kartofler
- 1/2 dl. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 2 tsk. tørret oregano
- salt og peber
Peberfrugterne
- 3 peberfrugter
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
Resten
- 50 gr. græske kalamataoliven
- 75 gr. fetaost
- Bredbladet persille
Tilberedning
Både kartofler og peberfrugter skal bages sammen i ovnen. Start med at tænde ovnen på 250 grader.
Kartoflerne
- Rens kartoflerne og skær i tynde både
- Bland bådene med olie, citronsaft, oregano og salt og peber
- Stilles i ovnen i ildfast fast eller på bradepande med bagepapir i ca. 40 minutter
Peberfrugterne
- Rens peberfrugterne og skær i tykke skiver
- Bland skiverne med olie, presset hvidløg og salt og peber
- Bages i ildfast fad sammen med kartoflerne, men kun ca. 30 minutter
Samle
- Afkøl kartofler og peberfrugter
- Vendes sammen i en skål
- Feta smulres over
- Pynt med oliven og hakket persille