Kødboller druknet i tomatsovs og mozarella
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
De bagte peberfrugter i denne ret giver en dejlig sødme. Kombiner med frisk pasta, og det smager fantastisk :)
Ingredienser
- 400-500 gr. hakket oksekød
- 1 brik færdig tomatsovs med krydderier (eksempelvis hvidløg og basilikum)
- 1 rød peber
- 100-150 gr. champignon
- 1 løg
- 1 ps. frisk mozarella
- Oregano
- Salt og peber
- Tilbehør: Frisk pasta
Tilberedning
- Krydr fars med s+p og form store kødboller
- Steg kødbollerne på pande indtil de har fået "skorpe"
- Rens rød peber og champignon
- Rød peber skæres i store tern
- Champignon skæres i store stykker
- Løg skives
- Læg de let stegte kødboller i bunden af et ildfast fad
- Hæld tomatsovsen over
- Drys skivede løg, champignon og rød peber over
- Læg skiver af mozarella øverst
- Drys med lidt oregano
- Gratineres i ovnen til osten er smeltet, kødbollerne er færdige og retten er gylden
Dertil serveres frisk pasta.