Kødboller druknet i tomatsovs og mozarella

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Kødboller druknet i tomatsovs og mozarella

De bagte peberfrugter i denne ret giver en dejlig sødme. Kombiner med frisk pasta, og det smager fantastisk :)

Ingredienser

  • 400-500 gr. hakket oksekød
  • 1 brik færdig tomatsovs med krydderier (eksempelvis hvidløg og basilikum)
  • 1 rød peber
  • 100-150 gr. champignon
  • 1 løg
  • 1 ps. frisk mozarella
  • Oregano
  • Salt og peber
  • Tilbehør: Frisk pasta

Tilberedning

  1. Krydr fars med s+p og form store kødboller
  2. Steg kødbollerne på pande indtil de har fået "skorpe"
  3. Rens rød peber og champignon
  4. Rød peber skæres i store tern
  5. Champignon skæres i store stykker
  6. Løg skives
  7. Læg de let stegte kødboller i bunden af et ildfast fad
  8. Hæld tomatsovsen over
  9. Drys skivede løg, champignon og rød peber over
  10. Læg skiver af mozarella øverst
  11. Drys med lidt oregano
  12. Gratineres i ovnen til osten er smeltet, kødbollerne er færdige og retten er gylden

Dertil serveres frisk pasta.