Jordbær cupcakes
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
(12 stk.)
Bunde
- 135 gr. sukker
- 175 gr. blødt smør
- 3 æg
- 200 gr. marcipan
- 1/2 dl. mælk
- 150 gr. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
Overtræk
- 100 gr. mørk chokolade
Creme+Pynt
- 1 bæger mascarpone
- skal af 1 citron
- 1-2 tsk. vaniliesukker
- Friske jordbær
Tilberedning
Bunde
- Sukker og smør piskes sammen til det er luftigt
- Tilsæt æg 1 ad gangen og rør godt
- Riv marcipanen groft i dejen
- Mel og bagepulver blandes og røres i dejen
- Mælken røres i og dejen røres jævn
- Dejen fyldes i 12 muffinsforme
- Bager ved 180 grader varmluft i ca. 20 min.
- Køler af på rist
Overtræk
- Hak chokoladen og smelt halvdelen over vandbad
- Når smeltet tages skålen af, og resten af chokoladen tilsættes
- Det røres samen til det hele er smeltet
- Overtræk de afkølede kager med chokoladen
Creme+Pynt
- Når chokoladen er størknet helt piskes mascarponen let og luftig med vaniliesukker og revet citronskal
- Cremen kommes på kagerne
- Pynt med friske jordbær