Hotdogs pølsebrød
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Brødene kan fryses!
Ingredienser
(ca 20 stk.)
- 25 gr. gær
- 5 dl. lunt vand
- 75 gr. sukker
- 2 tsk. salt
- 75 gr. smeltet smør
- 550 gr. hvedemel
- 250 gr. rugmel
- 1 æg
- 2 spsk. koldt vand
Tilberedning
- Rør gæren ud i vand
- Tilsæt sukker, salt, smeltet smør og mel (lidt ad gangen indtil nok)
- Lad dejen hæve i 1 time
- Dejen deles i 20 stk. og trilles til aflange pølsebrød
- Sættes tæt på bageplade (vokser sammen under bagning og får bløde sider)
- Lad brødene hæve ca. 1 time
- Pensl med æg, pisket med koldt vand
- Bages ved 200 gr. varmluft i ca. 10-15 minutter (til de er gyldne)