Hjemmelavet burger
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Farsen til burgerbøfferne blandes med æg og sennep. Det giver en lidt anden konsistens, og det stærke i sennep forsvinder under stegning.
Har man tid og lyst, så kan man eventuelt selv bage burgerbollerne. Prøv at lave store udgaver af bollerne med havregryn.
Ingredienser
(6 stk.)
- Ovnkartofler
- 400-500 gr. hakket oksekød
- 1 spsk. dijon sennep
- 1 æg
- Ost i skiver
- Bacon i skiver
- Salat
- Tomat
- Agurk
- Løg
- Ketchup
- Burgerboller
- Sandwichdressing / mayonaise
Tilberedning
- Tænd for ovnen og sæt ovnkartoflerne ind når den er varmet op
- Bland hakket oksekød med æg og sennep
- Steg bacon sprødt på en pande
- Skær salat ud
- Skær tomater og agurk i skiver
- Skær løg i ringe
- Del farsen i 6 lige store dele
- Varm en stor pande op
- Læg én del fars på panden, og pres den flad på selve panden til størrelsen af en burgerbolle (gentag indtil der ikke er plads til flere på panden)
- Når bøfferne er færdigstegt på den ene side vendes de, og en skive ost lægges over, medens de steger færdig på den anden side
- Flæk burgerbollerne og varm på en rist i ovnen, de sidste minutter sammen med ovnkartoflerne
Server burgerboller og bøffer med bacon, grøntsagerne, dressing og ketchup.