Gulerodskage
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Vil sikkert også være godt med en omgang chokoladeovertræk. Det må vi prøve :-)
Ingredienser
- 3-4 gulerødder
- 30 gr. margarine
- 4 æg
- 1 3/4 dl. sukker
- 2 1/2 dl. mel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. vaniliesukker
- Revet skal og saft af 1/2 citron
Tilberedning
- Tænd for ovnen på 175 grader
- Smelt og afkøl margarinen
- Riv de skrællede gulerødder fint (der skal være ca. 4 dl.)
- Pisk æg med sukker
- Rør mel, bagepulver, kanel og vaniliesukker i
- Rør herefter gulerødder, citronskal og -saft samt margarine i
- Smør en springform og hæld dejen i
- Bag kagen ca. 40 minutter