Gulerodskage

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Gulerodskage

Vil sikkert også være godt med en omgang chokoladeovertræk. Det må vi prøve :-)

Ingredienser

  • 3-4 gulerødder
  • 30 gr. margarine
  • 4 æg
  • 1 3/4 dl. sukker
  • 2 1/2 dl. mel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. vaniliesukker
  • Revet skal og saft af 1/2 citron

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen på 175 grader
  2. Smelt og afkøl margarinen
  3. Riv de skrællede gulerødder fint (der skal være ca. 4 dl.)
  4. Pisk æg med sukker
  5. Rør mel, bagepulver, kanel og vaniliesukker i
  6. Rør herefter gulerødder, citronskal og -saft samt margarine i
  7. Smør en springform og hæld dejen i
  8. Bag kagen ca. 40 minutter