Fyldte brød
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
6 stk
Dej
- 2 dl. lunkent vand
- 2 spsk. olie
- 1/2 tsk. salt
- 25 gr. gær
- 300 gr. hvedemel
Fyld
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 5 friske tomater
- 1 spsk. olie
- 200 gr. skinke i strimler
- 100-150 gr. revet ost
- Oregano
- Æg til pensling
Tilberedning
Dej
- Opløs gær i vand
- Rør olie og salt i
- Ælt herefter melet i
- Lad dejen hæve 15 minutter (lav imens fyldet)
Fyld
- Tomater, løg og hvidløg skæres i små tern
- Lad det simre i olien og tilsæt skinkestrimler
- Skal stå uden låg 10 minutter og smag til med salt, peber og oregano
- Væden skal være næsten væk
Samle og bage
- Del dejen i 6 dele
- Rul hver tyndt ud til en firkant
- Fordel sovs på hver og drys med revet ost
- Pensl kanterne med lidt æg og luk pakkerne
- Læg på plade med bagepapir, med sammenføjningen nedaf
- Pensl med æg
- Bag pakkerne i ca. 15 minutter midt i ovnen ved 200 grader
- Afkøles på rist