Chokolademuffins
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
(ca. 16-18 stk.)
- (husk muffinsforme)
- 250 gr. mel
- 1 tsk. natron eller 2 tsk. bagepulver
- 225 gr. sukker
- 50 gr. kakao
- 1 tsk. vanillesukker
- 1 1/4 dl. mælk
- 1 dl. oliemargarine
- 2 1/2 dl. yoghurt
- 1 æg
- 100 gr. hakket chokolade
Tilberedning
- Tænd straks ovn på 180 grader varmluft
- Bland de tørre ingredienser i en skål med ca. 2/3 af den hakkede chokolade
- Pisk de våde ingredienser sammen i en anden skål
- Vend tørre og våde ingredienser forsigtigt sammen
- Kom papirsforme i muffinsformene
- Fordel dejen ligeligt i formene (ca. 2/3 fyldte forme)
- Drys lidt chokolade på hver
- Bagetid 13-15 minutter ved 180 grader varmluft