Choko-Bananroulade
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Ingredienser
Dej
- 3 æg
- 2 dl. sukker
- 1 spsk. mel
- 1/2 dl. kartoffelmel
- 2 spsk. kakao
- 1 1/2 tsk. bagepulver
Fyld
- 1/4 liter piskefløde
- 1 spsk. flormelis
- 1 tsk. vaniliesukker
- 2-3 bananer
- Revet mørk chokolade til pynt
Tilberedning
Bund
- Pisk æg og sukker grundigt
- Bland mel og kartoffelmel med bagepulver og kakao
- Rør melblanding i æggene
- Beklæd en bradepande med bagepapir (25x35 cm)
- Pensl bagepapir med smeltet smør
- Bred dejen ud på bagepapiret
- Bages 6-8 minutter ved 250 grader midt i ovnen (vær opmærksom, da den hurtigt kan blive sort)
- Drys sukker på nyt bagepapir
- Vend straks den færdige bund ud på sukkeret
- Fjern det andet bagepapir og lad bunden køle lidt af
Fyld og samle
- Pisk fløden til skum og smag til med flormelis og vaniliesukker
- Læg tynde skiver banan og det meste af flødeskummen på kagen
- Rul den sammen (begynd at rulle med bagepapir på, og træk det forsigtigt af jo længere du kommer)
- Pynt med flødeskum og revet chokolade