Tomat-Chili-Sauce

Fra Opskrifter
Version fra 17. aug. 2010, 19:51 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Tomat Chili Sauce {{AdSenseInsidePostRight}} Stærk. God til shawarma i pitabrød. == Ingredienser == * 1/2 løg * 1/2 dåse …')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Tomat Chili Sauce

Stærk. God til shawarma i pitabrød.

Ingredienser

  • 1/2 løg
  • 1/2 dåse flåede tomater
  • 1/2 rød peber
  • 1 frisk chili
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk tomatpuré
  • Salt og peber
  • Sukker
  • Olivenolie

Tilberedning

  1. Hak løg, hvidløg og rød peber meget fint
  2. Steg klare i rigeligt med olie
  3. Tilsæt tomatpuré og steg lidt med
  4. Kom flåede tomater ved, og kog det hele ind ved svag varme til en tyk masse
  5. Lad chili koge med 5 minutter
  6. Smag til med salt og peber, samt sukker