Oksekød med karry og tomat

Fra Opskrifter
Version fra 7. feb. 2010, 19:30 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Oksekød med karry og tomat

Her vist med bulgur som tilbehør, men smager også rigtig godt ovenpå en god, frisk båndpasta.

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. olie
  • Salt og peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 bakke champignon
  • 400 gr. hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • Bulgur (eller god, frisk båndpasta)

Tilberedning

Start med at sætte over til kogning af bulgur eller pasta.

  1. Skræl rødløg og skær i små tern
  2. Vend rødløg med karry og olie og krydr med salt og peber
  3. Skær peberfrugter i tern
  4. Del champignon i kvarte
  5. Tilsæt peberfrugter, champignon og kød og steg kødet gråt
  6. Tilsæt tomaterne sammen med hvidløg
  7. Simrer sagte 10-20 minutter
  8. Tilsæt olivenolien