Sauce Bolognese (hurtig)
Fra Opskrifter
Version fra 4. dec. 2009, 16:04 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (→Tilberedning)
Her er en rigtig god hverdagskødsovs.
Husk: Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne sugo i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave).
Ingredienser
- Pasta
- 2 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri
- 2 finthakkede løg
- 1 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 glas rødvin
- 3 spsk. koncentreret tomatpure
- Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
- Salt, peber og oregano
Tilberedning
- Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter
- Tilsæt kødet og brun det
- Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
- Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
- Tilsæt tomatpure
- Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
- Smag til med salt, peber og oregano