Sauce Bolognese (hurtig)

Fra Opskrifter
Version fra 4. dec. 2009, 16:04 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (→‎Tilberedning)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Sauce Bolognese til hverdag

Her er en rigtig god hverdagskødsovs.

Husk: Hvis du har tiden, så fortjener du at give dig selv denne sugo i stedet for. Ikke fordi denne er dårlig, bestemt ikke, den anden er bare bedre (og tager længere tid at lave).

Ingredienser

  • Pasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 2 finthakkede løg
  • 1 fed hvidløg
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 glas rødvin
  • 3 spsk. koncentreret tomatpure
  • Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
  • Salt, peber og oregano

Tilberedning

  1. Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager 3-5 minutter
  2. Tilsæt kødet og brun det
  3. Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
  4. Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
  5. Tilsæt tomatpure
  6. Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
  7. Smag til med salt, peber og oregano