Kartoffelsalat

Fra Opskrifter
Version fra 7. jun. 2009, 20:25 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kartoffelsalat {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * Kartofler * A38 (så meget som passer til mængden af kartofler) * For...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kartoffelsalat

Ingredienser

  • Kartofler
  • A38 (så meget som passer til mængden af kartofler)
  • Forårsløg
  • Mayonaise
  • Dijonsennep (pas på, nok kun 1/2-1 tsk., da det smager ret meget igennem)
  • Ketchup
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Skræl og kog kartofler, og lad dem køle helt af
  2. Bland A38, mayonaise, sennep og ketchup samt salt og peber, så det passer dine smagsløg
  3. Rens og snit forårsløg, og bland dem i
  4. Del kartoflerne i tern i passende mundrette størrelser
  5. Vend forsigtigt kartoffeltern med dressingen