Minideller med kokosmælk, lime og karry
Fra Opskrifter
Ingredienser
Til 4 personer.
Tilbehør
- Ris
- Smager rigtig godt med Broccolisalat med bacon til
Fars
- 400 gr. hakket oksekød (man kan også lave dem af svinekød)
- Salt og peber
- Paprika
- Evt. karry
- 1 løg
- Lidt sambal olek efter smag
- 1 dl. vand
- Olie til stegning
Sovs
- 2 løg
- 4 dl. kokosmælk
- 1 spsk. stærk, rød karrypasta
- 1 lime
- Salt og peber
Tilberedning
Fars
- Rør kødet med krydderier
- Hak løget fint, og rør med i farsen
- Rør chili og vand i
- Form små runde deller, og steg i olien
Sovs
- Skær 2 løg i både
- Svits løg lidt i olie
- Tilsæt kokosmælk og karrypasta
- Simrer i 5 minutter
- Krydr med saft fra limefrugt, salt og peber
Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis Broccolisalat med bacon.