Tzatziki

Fra Opskrifter
Version fra 2. mar. 2009, 19:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Tzatziki {{AdSenseInsidePostRight}} Eneste ulempe er den dårlige ånde og den efterfølgende tørst, efter dette gode tilbehør er ind...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Tzatziki

Eneste ulempe er den dårlige ånde og den efterfølgende tørst, efter dette gode tilbehør er indtaget i rigelige mængder.

Nogen putter mynte i. Stryg det. Det smager grimmeren.

Ingredienser

  • Græsk yoghurt, 2% (ca. 1/2 liter)
  • 1 hel agurk
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie

Tilberedning

  1. Skræl agurken og riv den groft
  2. Bland revet agurk med salt i en skål og lad trække ca. 10 minutter
  3. Vrid væden ud af agurkerne
  4. Skræl hvidløg og mos dem ned i blandingen
  5. Tilsæt olie og citronsaft og rør grundigt