Tzatziki
Fra Opskrifter
Version fra 2. mar. 2009, 19:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Tzatziki {{AdSenseInsidePostRight}} Eneste ulempe er den dårlige ånde og den efterfølgende tørst, efter dette gode tilbehør er ind...)
Eneste ulempe er den dårlige ånde og den efterfølgende tørst, efter dette gode tilbehør er indtaget i rigelige mængder.
Nogen putter mynte i. Stryg det. Det smager grimmeren.
Ingredienser
- Græsk yoghurt, 2% (ca. 1/2 liter)
- 1 hel agurk
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. groft salt
- 1 spsk. citronsaft
- 2 spsk. olivenolie
Tilberedning
- Skræl agurken og riv den groft
- Bland revet agurk med salt i en skål og lad trække ca. 10 minutter
- Vrid væden ud af agurkerne
- Skræl hvidløg og mos dem ned i blandingen
- Tilsæt olie og citronsaft og rør grundigt