Sauce Bolognese (hurtig)
Fra Opskrifter
Version fra 19. feb. 2009, 20:07 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Sauce Bolognese til hverdag {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 2 spsk. olivenolie * 2 gulerødder * 2 stilke bladselleri ...)
Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri
- 2 finthakkede løg
- 1 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 glas rødvin
- 3 spsk. koncentreret tomatpure
- Grøntsagsbouillon (ca. 3 dl.)
- Salt, peber og oregano
Tilberedning
- Varm olie i en stor gryde og svits de finthakkede grøntsager ca. 10 minutter
- Tilsæt kødet og brun det
- Hæld vinen ved og lad sovsen koge et par minutter
- Hæld lidt bouillon ved så sovsen ikke brænder på
- Tilsæt tomatpure
- Lad simre 30 minutter og tilsæt mere bouillon undervejs
- Smag til med salt, peber og oregano