Muffins med banan og chokolade
Fra Opskrifter
Version fra 4. jan. 2009, 09:38 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (ca. 16 stk.) * 2 æg * 3 dl. sukker * 100 gr. smør * 1 dl. mælk * 3 dl. hvedemel * 1 tsk. bagepulver * 1/2 banan (mos) * Hakk...)
Ingredienser
(ca. 16 stk.)
- 2 æg
- 3 dl. sukker
- 100 gr. smør
- 1 dl. mælk
- 3 dl. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1/2 banan (mos)
- Hakket chokolade
- Papirforme til bagning
Tilberedning
- Pisk æg og sukker til det skummer
- Smelt smørret og rør det i æggene, sammen med mel, bagepulver og mælk
- Mos bananen og hak chokoladen og bland det i dejen
- Læg papirforme i muffinsformen og hæld dejen i (fyld ikke formene helt op)
- Bages ved 180 grader (varmluft: 150 grader) i ca. 20 minutter
Tip: Variér fyldet som du ønsker. Der kan sagtens komme bær eller hakkede nødder i, i stedet for banan og chokolade.