Indbagt pizza med kødsovs og feta

Fra Opskrifter
Version fra 23. dec. 2008, 10:13 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Indbagt pizza med kødsovs og feta {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == === Dej === * 25 gr. gær * 2 1/2 dl. l...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Indbagt pizza med kødsovs og feta

Ingredienser

Dej

  • 25 gr. gær
  • 2 1/2 dl. lunkent vand
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 350 gr. hvedemel

Fyld

  • 300-400 gr. hakket oksekød
  • Olie
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • 1 lille ds. koncentreret tomatpuré
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 50 gr. fetaost
  • 50 gr. mozarellaost
  • 1 æg til pensling

Tilberedning

Dej

  1. Gæren udrøres i vandet
  2. Olie og salt tilsættes
  3. Hvedemelet æltes i

Fyld

  1. Svits kødet i lidt olie
  2. Tilsæt hvidløg, oregano, tomatkoncentrat og flåede tomater
  3. Kog saucen 10 minutter uden låg
  4. Vend feta og mozarella i kødsovsen

Samle og bage

  1. Del dejen i 2 lige store stykker
  2. Rul begge stykker fladt ud som cirkler
  3. Læg den ene cirkel på en bageplade med bagepapir
  4. Fordel fyldet over, men lad lidt kant være frit
  5. Pensl kanten med æg
  6. Læg den anden cirkel over, og saml kanten godt hele vejen rundt
  7. Pensl pizzaen ovenpå med æg
  8. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter