Hvidløgsbøffer med bacon
Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 20:36 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hvidløgsbøffer med bacon {{AdSenseInsidePostRight}} Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais...)
Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais ved.
Server eksempelvis bøfferne med Hasselback kartofler og Broccolisalat med bacon.
Ingredienser
- 400-500 gr. hakket oksekød
- 1 dl. fromaiche frais
- 2 fed presset hvidløg
- Salt og peber
- 1 pk. bacon i skiver
Tilberedning
- Bland farsen af hakket kød, fromaiche frais, hvidløg og salt og peber
- Form bøfferne med lidt højde
- Vikl baconskiver omkring, ca. 2 skiver til hver bøf (sæt evt. fast med tandstikker)
- "Tril" bøfferne brune på en pande
- Steg der herfter færdige på almindelig vis