Broccolisalat med bacon

Fra Opskrifter
Version fra 26. okt. 2008, 19:59 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Broccolisalat med bacon

En rigtig god, spændende salat, der går som tilbehør til lidt af hvert. Skal du være ekstra sund, så udelad bacon.

Ingredienser

Marinade

  • 1,5 spsk. olie
  • 1 spsk. vand
  • 1/4 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. rødvinseddike
  • Salt og peber

Salat

  • 250 gr. broccoli
  • 100 gr. bacon i tern
  • 1 rødløg i tern
  • 1/2 bundt persille
  • feta i tern
  • 1-2 spsk. pinjekerner
  • 1-2 spsk. soltørrede tomater i tern

Tilberedning

Marinade

  1. Bland alle ingredienser
  2. Rør dem godt sammen

Salat

  1. Svits bacon sprødt
  2. Hak løget
  3. Broccoli deles i små buketter
  4. Persille hakkes
  5. Broccoli, løg og persille blandes i en skål
  6. Bland feta, pinjekerner og soltørrede tomater i små stykker i
  7. Vend dressingen i salaten
  8. Strø den stegte bacon over