Koteletter i fad
Fra Opskrifter
Denne ret er supernem, men sørg for at komme igang i god tid, da skal stå i ovnen i en times tid.
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 stort løg
- 250 gr. champignon
- 1,5 ds. flåede hakkede tomater
- 3-4 dl. fløde
- Salt og peber
- Paprika
- Bacon i skiver
- Ris
Tilberedning
- Tænd for ovnen
- Skær løget i grove skiver
- Svits koteletterne på en pande i lidt olie (de skal bare lige brunes på begge sider)
- Svits løgene med kortvarigt
- Læg de brunede koteletterne i bunden af et ildfast fad sammen med løget
- Rens og snit champignon i grove stykker
- Fordel champignon over koteletterne
- Krydr godt med salt, peber og paprika
- Hæld tomater og fløde over
- Stil i ovnen i 1/2 time
- Tag nu ud og læg baconskiver over
- Stil i ovnen 1/2 time mere
- Sæt risene over og koge
Server med kogte ris.