Kødboller med chorizo og krydet tomatsovs

Fra Opskrifter
Version fra 21. sep. 2008, 08:36 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kødboller med chorizo og krydret tomatsovs

Ingredienser

Fars til kødboller

  • 400 gr. hakket oksekød
  • 50 gr. chorizopølse
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • 1 løg
  • Lidt hakket persille
  • 1 æg
  • 1/2 dl. rasp
  • Salt og peber

Tomatsovs

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Chili (eller sambal oelek)
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/4 dl. koncentreret tomatpure
  • 1 dl. rødvin
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater

Andet

Husk pastaen også :-)

Tilberedning

Kødboller

  1. Sæt vand over til pastaen.
  2. Rør farsen af oksekødet, finthakket chorizo og løg, hvidløg, oregano, persille, æg og rasp
  3. Krydr med salt og peber
  4. Steg kødbollerne (ca. 30 stk.) på panden i olivenolie.

Tomatsovs

  1. Svits hakket løg i olivenolie
  2. Tilsæt hvidløg, chili og spidskommen
  3. Tilføj nu tomatpure og rødvin, og lad det koge ind til det halve
  4. Tilsæt herefter de hakkede tomater
  5. Smag til med salt og peber