Pølseret med pasta og tomat-/flødesovs

Fra Opskrifter
Version fra 28. jan. 2008, 20:06 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint. Den er ikke sååå, nærende. Men hvad pokker :-) == Ingredienser ==...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning

Denne pølseret er en supernem løsning i hverdagen. Den tager kun kort tid at tilberede, og smager fint.

Den er ikke sååå, nærende. Men hvad pokker :-)

Ingredienser

  • Pasta
  • 1 pakke pølser
  • 1 løg
  • 250 gr. champignon
  • 1 fl. creme fine madlavningsfløde
  • 1 brik pureret tomatsovs (500 gr.)
  • Karry
  • Paprika
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pasta.
  2. Skær løg, champignon og pølser ud
  3. Svits løg og champignon i en gryde
  4. Tilsæt pølser og svits med 3-4 minutter
  5. Hæld tomatsovs og creme fine i
  6. Krydr med paprika, karry samt salt og peber

Server med pasta!