Gullaschsuppe

Fra Opskrifter
Version fra 6. apr. 2008, 19:48 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gullaschsuppe Denne suppe er der masser af smag, saft og kraft i. Server med godt brød. Prøv [[Italienske durum boller]...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Gullaschsuppe

Denne suppe er der masser af smag, saft og kraft i.

Server med godt brød. Prøv Italienske durum boller som tilbehør.

Ingredienser

  • 75 gr. bacon
  • 2 løg
  • 100 gr. gulerødder
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 peberfrugter
  • 3 fed hvidløg
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dl. tomatpuré
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl. fløde
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Tilberedning

  1. Svits bacon sprødt, og læg til side
  2. Skær løg i tern
  3. Svits løg
  4. Tilsæt hakket oksekød og svits til det er gråt
  5. Skær gulerødder i små tern
  6. Rens peberfrugter og skær i tern
  7. Hak hvidløg fint
  8. Tilsæt gulerødder, peberfrugter og hvidløg og svits med lidt
  9. Tilsæt nu bacon, flåede tomater, paprika, tomatpuré, bouillon samt fløde
  10. Kog suppen til grøntsagerne er møre (stop medens der stadig er lidt bid i)