Gullaschsuppe
Fra Opskrifter
Version fra 6. apr. 2008, 19:48 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gullaschsuppe Denne suppe er der masser af smag, saft og kraft i. Server med godt brød. Prøv [[Italienske durum boller]...)
Denne suppe er der masser af smag, saft og kraft i.
Server med godt brød. Prøv Italienske durum boller som tilbehør.
Ingredienser
- 75 gr. bacon
- 2 løg
- 100 gr. gulerødder
- 500 gr. hakket oksekød
- 2 peberfrugter
- 3 fed hvidløg
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 spsk. paprika
- 1 dl. tomatpuré
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 dl. fløde
- Salt og peber
- Olie til stegning
Tilberedning
- Svits bacon sprødt, og læg til side
- Skær løg i tern
- Svits løg
- Tilsæt hakket oksekød og svits til det er gråt
- Skær gulerødder i små tern
- Rens peberfrugter og skær i tern
- Hak hvidløg fint
- Tilsæt gulerødder, peberfrugter og hvidløg og svits med lidt
- Tilsæt nu bacon, flåede tomater, paprika, tomatpuré, bouillon samt fløde
- Kog suppen til grøntsagerne er møre (stop medens der stadig er lidt bid i)