Persisk kyllingekebab
Fra Opskrifter
Husk: Marinering af kyllingekødet på forhånd.
Ingredienser
- 250-300 gr. kyllingebryst
- Ris
- Brød (godt pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
- Evt. salat
Marinade
- 1/2 dl. yoghurt naturel
- 1 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. barbecuekrydderi
- 1/4 tsk. stødt chili
- Salt og peber
- (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)
Dressing
- Youghurt naturel
- Paprika
- Salt og peber
Tilberedning
- Kog risene
- Steg det marinerede kød (evt. på spyd)
Marinering
- Skær kylling i tern
- Hak forårsløg fint
- Pil og knus hvidløg
- Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
- Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere
Dressing
- Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
- Bland paprika, salt og peber i efter smag