Frøsnappere
Fra Opskrifter
Version fra 17. okt. 2014, 18:11 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Frøsnappere {{AdSenseInsidePostRight}} Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor. == Ingredien…')
Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.
Ingredienser
(16 stk.)
- Det du skal bruge til grunddej til wienerbrød, samt
- 150 gr. blødt smør
- 100 gr. rørsukker
- 1 æg til pensling
- Birkes til pynt
Tilberedning
- Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
- Rør smør og sukker sammen til remonce
- Rul dejen ud til et 30x40 rektangel
- Fordel remoncen på 2/3 af dejen
- Fold dejen sammen i 3 lag, så dejstykket uden remonce foldes ind først
- Skær dejen ud i 16 stykker af 2 cm.
- Træk lidt i hvert stykke og drej enderne som en spiral
- Lad dem hæve på bageplade med bagepapir, tildækket og lunt, ca. 15 min.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Pensl med sammenpisket æg
- Drys med birkes
- Bages i 10-12 min. til de er gyldne