Pizza med kartofler og bacon
Fra Opskrifter
Version fra 18. maj 2014, 14:19 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Pizza med kartofler og bacon {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == === Dej === (til 2 runde pizzaer rull…')
Ingredienser
Dej
(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)
- 25 gr. gær
- 2 1/2 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 400 gr. hvedemel
Fyld
- tomatsovs
- skrællede, rå kartofler
- 2 pk. bacon i skiver
- hvidløg + olie
- frisk mozarellaost
- reven mozzarellaost
- rosmarin, lidt oregano
- ruccola
Tilberedning
Dej
- Opløs gøren i lunkent vand
- Tilsæt salt, olie og mel
- Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
- Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir
Fyld
- Steg først bacon lidt (ikke helt), så pizzaen ikke svømmer i fedt
- Bland olie med presset hvidløg
- Skær kartofler i tynde skiver
Samle og bage
- Fordel tomatsovs over hele bunden
- Drys revet mozalla over
- Læg kartofler ovenpå
- Dernæst den forstegte bacon
- Dryp hvidløgsolie på
- Top med den friske mozarella
- Drys krydderier på
- Bages ved 225 grader varmluft, nederst i ovn til den er gylden
- Server med frisk ruccola