Minestronesuppe

Fra Opskrifter
Version fra 31. dec. 2008, 13:38 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Minestronesuppe {{AdSenseInsidePostRight}} Aaah, det varmer godt i den kolde tid. == Ingredienser == * 1 porre * 1 stang bladselleri *...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Fil:Filnavn.jpg
Minestronesuppe

Aaah, det varmer godt i den kolde tid.

Ingredienser

  • 1 porre
  • 1 stang bladselleri
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 fed hvidløg
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 liter grøntsagsjuice
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 2 laurbærblade
  • 1 1/2 dl. suppenudler
  • Salt og peber
  • Persille

Tilberedning

  1. Skær alle grøntsager ud i små tern
  2. Steg i bacon
  3. Steg grøntsagerne med et stykke tid
  4. Tilsæt bouillon og juice
  5. Bring det i kog og tilsæt laurbærblade
  6. Lad det nu koge lidt
  7. Tilsæt nudler, og kog dem "al dente"
  8. Smag til med salt og peber

Server med hakket persille som pynt på toppen.