Kødboller i indisk tomatsovs

Fra Opskrifter
Version fra 23. dec. 2008, 08:50 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kødboller i indisk tomatsovs right|thumb|400px|Anrettet {{AdSenseInsidePostRight}} ==...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kødboller i indisk tomatsovs
Anrettet

Ingredienser

  • Ris

Farsen

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 spsk. revet frisk ingefær
  • 1-2 fed hvidløg
  • evt. sambal olek/chili
  • 1 tsk. garam masala
  • 1 dl. rasp
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. madolie
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 spsk. smuttede, hakkede mandler
  • 2 tsk. paprika

Krydderipuré

  • 4 tomater
  • 1 spsk. frisk ingefær
  • evt. sambal olek/chili

Pynt

  • Citronbåde
  • Grønne chili

Tilberedning