Gadekøkkenplatte fra Bombay
Fra Opskrifter
Version fra 7. sep. 2008, 18:59 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gadekøkkenplatte fra Bombay Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager nat...)
Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.
Ingredienser
- Ris som tilbehør
- 100 gr. bacon i skiver
- Karry
- Skinkekød (f.eks. schnitzler)
- 2 stængler bladselleri
- 2 løg
- 2 gulerødder
- Grøntsagsbouillon
- 1 fed hvidløg
Tilberedning
- Start med at sætte risene over og koge
- Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
- Skær skinkekødet i strimler og svits med i karryen
- Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
- Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
- Svits skinkestrimlerne med i karryen
- Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
- Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
- Retten skal nu simre i 5 minutter
- Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt