Shepherds Pie ala India

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. fintrevet ingefær
  • 1 finthakket chili uden kerner (kan udelades)
  • 1/2 kg. hakket oksekød
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • evt. frisk koriander
  • 3/4 kg skrællede kartofler
  • 25 gr. smør
  • lidt mælk

Tilberedning

Start med at sætte vand over til at koge kartoflerne i.

  1. Brun løg, hvidløg, ingefær, og chili, til løgene er møre
  2. Tilsæt kød og krydderier, og brun det godt
  3. Kom tomat og bouillon ved, og lad det koge 20 min.
  4. Smag til med salt og peber, og drys evt. med koriander
  5. Kog kartoflerne i letsaltet vand, hæld vandet fra og mos dem
  6. Rør mosen med smør og mælk, og smag til med salt og peber
  7. Kom kødsaucen i et ovnfast fad, dæk med kartoffelmos
  8. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 30 min.