Stuvet hvidkål

Fra Opskrifter
Version fra 19. dec. 2009, 21:06 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Stuvet hvidkål

Alternativt er Stuvet Spinat også godt :-)

Ingredienser

  • ca 750 gr. hvidkål
  • 2 dl. vand
  • 1/2 tsk. salt
  • 5 dl. mælk
  • 3 spsk. mel
  • Revet muskatnød, salt og peber

Tilberedning

  1. Snit hvidkål i strimler og damp den 5-6 minutter i vandet med saltet
  2. Tilsæt 4 dl. af mælken (resten skal bruges til at jævne med), og kog op
  3. Ryst 1 dl. mæl med melet i en melryster, og jævn sovsen med det
  4. Kog op og smag til med en knivspids muskat, salt og peber