Kylling i kokosmælk og karry
Fra Opskrifter
Ingredienser
- Ris
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. ingefær
- 1 hvidløg
- 2 tsk. karry
- 250-300 gr. kyllingefilet
- 150 gr. gulerødder
- 100 gr. squash
- 200 gr. broccoli
- 3/4 ds. kokosmælk
- 2 dl. grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- Maizena til jævning
Tilberedning
- Sæt risen over og koge
- Skær kyllingen i smalle strimler
- Skær gulerødder i smalle, korte stave
- Skær squash i mindre stykker
- Vask og del broccoli i små buketter
- Hak ingefær og hvidløg fint og svits i olie i en wok
- Brænd nu karryen af sammen med hvidløg og ingefær
- Svits kyllingestrimler med
- Tilsæt gulerødder og broccoli og steg med et par minutter
- Hæld kokosmælk og bouillon ved og kog i 8-10 minutter
- Tilsæt squashstykkerne de sidste 2 minutter
- Smag til med salt og peber og jævn retten