Kaffekage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kaffekage {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == === Dej === * 2 æg * 115 gr. sukker * 115 gr. margarine * 115 gr. mel * 1 ts...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 6: | Linje 6: | ||
=== Dej === | === Dej === | ||
* | * 3 æg | ||
* | * 225 gr. sukker | ||
* | * 225 gr. margarine | ||
* | * 225 gr. hvedemel | ||
* | * 2 tsk. bagepulver | ||
* | * 2 spsk. kakao | ||
* 1 dl. stærk kaffe | * 1 1/2 dl. stærk kaffe | ||
=== Topping === | === Topping === | ||
* | * 100 gr. kokosmel | ||
* 1 | * 1 spsk. vaniliesukker | ||
* | * 80 gr. smeltet margarine | ||
* 1 spsk. kakao | * 1 1/2 spsk. kakao | ||
* | * 150 gr. flormelis | ||
* 1/2 dl. stærk kaffe | * 1/2 dl. stærk kaffe | ||
Nuværende version fra 16. maj 2010, 15:05
Ingredienser
Dej
- 3 æg
- 225 gr. sukker
- 225 gr. margarine
- 225 gr. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. kakao
- 1 1/2 dl. stærk kaffe
Topping
- 100 gr. kokosmel
- 1 spsk. vaniliesukker
- 80 gr. smeltet margarine
- 1 1/2 spsk. kakao
- 150 gr. flormelis
- 1/2 dl. stærk kaffe
Tilberedning
Dej
- Æg og sukker piskes godt
- Tilsæt den smeltede margarine
- Til sidst kommes mel, kakao og bagepulver i sammen med kaffen
- Dejen hældes i en smurt form
- Bages i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader
Topping
- Rær alle ingredienserne sammen i en gryde over svag varme
- Når kagen er halvkold smøres pynten på