Stuvet hvidkål: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Stuvet hvidkål {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * ca 750 gr. hvidkål * 2 dl. vand * 1/2 tsk. salt * 5 dl. mælk * 3 sps...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_6111.jpg|right|thumb|400px|Stuvet hvidkål]] | [[Image:IMG_6111.jpg|right|thumb|400px|Stuvet hvidkål]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Alternativt er [[Stuvet Spinat]] også godt :-) | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 19. dec. 2009, 21:06
Alternativt er Stuvet Spinat også godt :-)
Ingredienser
- ca 750 gr. hvidkål
- 2 dl. vand
- 1/2 tsk. salt
- 5 dl. mælk
- 3 spsk. mel
- Revet muskatnød, salt og peber
Tilberedning
- Snit hvidkål i strimler og damp den 5-6 minutter i vandet med saltet
- Tilsæt 4 dl. af mælken (resten skal bruges til at jævne med), og kog op
- Ryst 1 dl. mæl med melet i en melryster, og jævn sovsen med det
- Kog op og smag til med en knivspids muskat, salt og peber