Minestronesuppe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5746_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minestronesuppe]]
[[Image:IMG_5746_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Minestronesuppe]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_0474.jpg|right|thumb|300px|Grøntsager]]


Aaah, det varmer godt i den kolde tid.
Aaah, det varmer godt i den kolde tid.

Versionen fra 22. feb. 2009, 12:31

Minestronesuppe

Grøntsager

Aaah, det varmer godt i den kolde tid.

Ingredienser

  • 1 porre
  • 1 stang bladselleri
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 fed hvidløg
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 liter grøntsagsjuice
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 2 laurbærblade
  • 1 1/2 dl. suppenudler
  • Salt og peber
  • Persille

Tilberedning

  1. Skær alle grøntsager ud i små tern
  2. Steg i bacon
  3. Steg grøntsagerne med et stykke tid
  4. Tilsæt bouillon og juice
  5. Bring det i kog og tilsæt laurbærblade
  6. Lad det nu koge lidt
  7. Tilsæt nudler, og kog dem "al dente"
  8. Smag til med salt og peber

Server med hakket persille som pynt på toppen.