Kylling i kokosmælk og karry: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Kylling i kokosmælk og karry {{AdSenseInsidePostRight}} [[Image:IMG_5539_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kylling i koko...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5540_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kylling i kokosmælk og karry]] | [[Image:IMG_5540_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kylling i kokosmælk og karry]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
[[Image:IMG_5539_finished_web.jpg|right|thumb| | [[Image:IMG_5539_finished_web.jpg|right|thumb|200px|Kylling i kokosmælk og karry]] | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Versionen fra 23. dec. 2008, 10:00
Ingredienser
- Ris
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. ingefær
- 1 hvidløg
- 2 tsk. karry
- 250-300 gr. kyllingefilet
- 150 gr. gulerødder
- 100 gr. squash
- 200 gr. broccoli
- 3/4 ds. kokosmælk
- 2 dl. grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- Maizena til jævning
Tilberedning
- Sæt risen over og koge
- Skær kyllingen i smalle strimler
- Skær gulerødder i smalle, korte stave
- Skær squash i mindre stykker
- Vask og del broccoli i små buketter
- Hak ingefær og hvidløg fint og svits i olie i en wok
- Brænd nu karryen af sammen med hvidløg og ingefær
- Svits kyllingestrimler med
- Tilsæt gulerødder og broccoli og steg med et par minutter
- Hæld kokosmælk og bouillon ved og kog i 8-10 minutter
- Tilsæt squashstykkerne de sidste 2 minutter
- Smag til med salt og peber og jævn retten