Dessertchokoladekage: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Dessertchokoladekage {{AdSenseInsidePostRight}} Server den eksempelvis med is. == Ingredienser == * 2 æg * 270 gr. sukk...)
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Dessertchokoladekage]]
[[Image:IMG_5353_finished_web.jpg|right|frameless|thumb|400px|Dessertchokoladekage]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}


Linje 10: Linje 10:
* 3 spsk. kakao
* 3 spsk. kakao
* 1/2 tsk. salt
* 1/2 tsk. salt
* 1 spsk. vaniliepulver
* vaniliepulver
* Revet skal af en citron eller appelsin
* Revet skal af en appelsin
* 85 gr. mel
* 85 gr. mel
* 1/2 tsk. bagepulver
* 1/2 tsk. bagepulver
Linje 19: Linje 19:


# Pisk æg og sukker let og luftigt
# Pisk æg og sukker let og luftigt
#  
# Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen
# Vend det smeltede smør i
# Hæld dejen i en papirbeklædt springform
# Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten)


[[Category:Kage]]
[[Category:Kage]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Dessert]]
[[Category:Nemt]]

Versionen fra 23. dec. 2008, 08:33

Dessertchokoladekage

Server den eksempelvis med is.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 270 gr. sukker
  • 3 spsk. kakao
  • 1/2 tsk. salt
  • vaniliepulver
  • Revet skal af en appelsin
  • 85 gr. mel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 100 gr. smeltet smør

Tilberedning

  1. Pisk æg og sukker let og luftigt
  2. Bland de tørre ting og vend i æg og sukker blandingen
  3. Vend det smeltede smør i
  4. Hæld dejen i en papirbeklædt springform
  5. Bag 25 minutter ved 170 grader varmluft (den skal være klæbrig/blank i midten)