Risengrød: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Risengrød {{AdSenseInsidePostRight}} Hovedret for nisser og vigtig ingrediens i Risalamande :-) == Ingredienser == ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 5: | Linje 5: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
(3-4 personer) | |||
* 1 liter sødmælk | * 1 liter sødmælk |
Nuværende version fra 13. dec. 2008, 19:58
Hovedret for nisser og vigtig ingrediens i Risalamande :-)
Ingredienser
(3-4 personer)
- 1 liter sødmælk
- 1 1/2 dl. grødris
- Lidt salt
- En smule vand
Tilberedning
- Hæld risene i en stor tykbundet gryde og dæk dem lige akkurat med en smule vand
- Bring det op og koge
- Hæld alt mælken ved og bring det op og koge
- Lad det koge en times tid ved svag varme, rør i det jævnligt
- Smag til med salt
Serveres med kanelsukker og evt. en klat smør.