Pizza med kødsovs: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Pizza med kødsovs == Ingredienser == === Dej === * mel === Kødsovs === == Tilberedning == # blah [[Category:Hovedr...)
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_4972_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med kødsovs]]
[[Image:IMG_4972_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med kødsovs]]
Hvis du er til deep-pan agtig pizza, så brug den angivne dej til en bradepande. Hvis du bedre kan lide din pizza supertynd og sprød, så rul dejen tynd ud som to runde plader, og bag dem hver for sig.


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==
Til 1 stor deep-pan eller 2 runde, tynde sprøde pizzaer.


=== Dej ===
=== Dej ===


* mel
* 500 gr. mel
* 30 gr. gær
* 3 dl. vand
* lidt olie og salt


=== Kødsovs ===
=== Kødsovs ===
* 400-500 gr hakket oksekød
* 1-2 fed hvidløg
* 1 brik tomatsovs
=== Toppings ===
* 1 løg
* 250 gr. champignon
* Oregano
* Revet mozarella
* Frisk mozarella


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


# blah
Start med at tænde ovnen.
 
=== Dej / Bund ===
 
# Rør gær ud i vand
# Tilsæt resten af dejens ingredienser
# Ælt dejen
# Smør en bradepande og fordel dejen ud over hele bradepanden og lidt op af kanterne
# Bunden forbages nu 10-15 minutter ved 175 grader varmluft
 
=== Kødsovs ===
 
Medens bunden forbager laves kødsovsen.
 
# Brun kødet sammen med hakket hvidløg
# Tilsæt tomatsovs og kog lidt ind
 
=== Samle og bage ===
 
# Bred kødsovsen ud over den forbagte bund
# Skær løg i ringe og læg over
# Skær champignon i tynde skiver og læg over
# Drys med oregano
# Drys med revet mozarella
# Findel den friske mozarella, og fordel øverst over pizzaen
# Bages nu ved 175 grader varmluft, til den er gylden ovenpå


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Italiensk]]
[[Category:Italiensk]]

Versionen fra 4. okt. 2008, 08:01

Pizza med kødsovs

Hvis du er til deep-pan agtig pizza, så brug den angivne dej til en bradepande. Hvis du bedre kan lide din pizza supertynd og sprød, så rul dejen tynd ud som to runde plader, og bag dem hver for sig.

Ingredienser

Til 1 stor deep-pan eller 2 runde, tynde sprøde pizzaer.

Dej

  • 500 gr. mel
  • 30 gr. gær
  • 3 dl. vand
  • lidt olie og salt

Kødsovs

  • 400-500 gr hakket oksekød
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 brik tomatsovs

Toppings

  • 1 løg
  • 250 gr. champignon
  • Oregano
  • Revet mozarella
  • Frisk mozarella

Tilberedning

Start med at tænde ovnen.

Dej / Bund

  1. Rør gær ud i vand
  2. Tilsæt resten af dejens ingredienser
  3. Ælt dejen
  4. Smør en bradepande og fordel dejen ud over hele bradepanden og lidt op af kanterne
  5. Bunden forbages nu 10-15 minutter ved 175 grader varmluft

Kødsovs

Medens bunden forbager laves kødsovsen.

  1. Brun kødet sammen med hakket hvidløg
  2. Tilsæt tomatsovs og kog lidt ind

Samle og bage

  1. Bred kødsovsen ud over den forbagte bund
  2. Skær løg i ringe og læg over
  3. Skær champignon i tynde skiver og læg over
  4. Drys med oregano
  5. Drys med revet mozarella
  6. Findel den friske mozarella, og fordel øverst over pizzaen
  7. Bages nu ved 175 grader varmluft, til den er gylden ovenpå