Minideller med kokosmælk, lime og karry: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|Minideller med kokosmælk, lime og karry == Ingredienser == Til 4 personer. === Tilbehør === * Ris * Smager rigtig godt med ...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 48: | Linje 48: | ||
Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis [[Broccolisalat med bacon]]. | Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis [[Broccolisalat med bacon]]. | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
Versionen fra 21. sep. 2008, 08:37
Ingredienser
Til 4 personer.
Tilbehør
- Ris
- Smager rigtig godt med Broccolisalat med bacon til
Fars
- 400 gr. hakket oksekød (man kan også lave dem af svinekød)
- Salt og peber
- Paprika
- Evt. karry
- 1 løg
- Lidt sambal olek efter smag
- 1 dl. vand
- Olie til stegning
Sovs
- 2 løg
- 4 dl. kokosmælk
- 1 spsk. stærk, rød karrypasta
- 1 lime
- Salt og peber
Tilberedning
Fars
- Rør kødet med krydderier
- Hak løget fint, og rør med i farsen
- Rør chili og vand i
- Form små runde deller, og steg i olien
Sovs
- Skær 2 løg i både
- Svits løg lidt i olie
- Tilsæt kokosmælk og karrypasta
- Simrer i 5 minutter
- Krydr med saft fra limefrugt, salt og peber
Læg hefter dellerne i sovsen, og server med ris samt eksempelvis Broccolisalat med bacon.