Chokoladelagkage: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 22: | Linje 22: | ||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] |
Nuværende version fra 20. sep. 2008, 11:21
God og nem at lave i forvejen. Kan bruges både som dessert eller kage.
Ingredienser
- 3 chokokagebunde
- 200 gr. kogechokolade
- 1/2 liter piskefløde
- Ren kakao som drys
Tilberedning
- Chokoladen smeltes i et vandbad
- Imen chokoladen smelter piskes fløden stiv
- Den smeltede chokolade vendes varm i flødeskummet
- Fordel på de 3 bunde, samt et lag øverst
- På toppen drysses med ren kakao gennem en sigte
- Stilles evt. på køl nogle timer eller natten over