De bedste Chocolate Chip Cookies: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 12: | Linje 12: | ||
* 1 1/2 tsk. bagepulver | * 1 1/2 tsk. bagepulver | ||
* 1 1/2 tsk. groft salt | * 1 1/2 tsk. groft salt | ||
* | * 280 gr. blødt smør | ||
* 280 gr. farin | * 280 gr. farin | ||
* 240 gr. sukker | * 240 gr. sukker |
Nuværende version fra 17. feb. 2015, 21:46
Dejen kan holde sig op til 72 timer på køl når pakket ind i film.
Ingredienser
(ca. 35 stik.)
- 480 gr. mel
- 1 1/4 tsk. natron
- 1 1/2 tsk. bagepulver
- 1 1/2 tsk. groft salt
- 280 gr. blødt smør
- 280 gr. farin
- 240 gr. sukker
- 2 æg
- 1-2 tsk. vaniliesukker
- 250-300 gr. mørk chokolade (minimum 60%)
- groft salt til strø
Tilberedning
- Bland mel, natron, bagepulver og salt i en skål og stil til side
- Pisk/rør smør og sukker lyst og luftigt
- Tilsæt æg 1 ad gangen, og rør godt efter hvert
- Tilsæt vanilie
- Bland de tørre ingredienser i dejen
- Rør til det lige akkurat er samlet
- Bland hakket chokolade i
- Kom bagepapir på bageplade og sæt dejen i kugler, 6-8 på hver bageplade (de flyder meget ud), de skal ikke trykkes flade, og skal have god plads
- Drys med lidt groft salt
- Bages ved 175 grader varmluft til de er let gyldne, men stadig bløde (ca. 15-20 minutter)
- Tag dem ud, og sæt pladen på en rist i ca. 10 minutter
- Lad derefter cookies køle helt af direkte på risten