Chilipasta med bacon og tomater: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Chilipasta med bacon og tomater {{AdSenseInsidePostRight}} En rigtig god - og simpel - pastaret. == Ingredienser == * 250-350 gr. b…') |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 21: | Linje 21: | ||
# Sæt vand over til pasta | # Sæt vand over til pasta | ||
# Svits bacon med løg og hakket hvidløg | # Svits bacon med løg og hakket hvidløg | ||
# Tilsæt hakket løg og hvidløg og | # Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med | ||
# Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré | # Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré | ||
# Hak tomaterne og vend dem i til sidst, sammen med krydderierne (varmes igennem) | # Hak tomaterne og vend dem i til sidst, sammen med krydderierne (varmes igennem, tilsæt evt. lidt vand) | ||
# Afslut med at vende sammen med pasta og halvdelen af den revne parmesan | # Afslut med at vende det hele sammen med den kogte pasta og halvdelen af den revne parmesan | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] |
Versionen fra 15. sep. 2014, 17:14
En rigtig god - og simpel - pastaret.
Ingredienser
- 250-350 gr. båndpasta (gerne med ramsløg eller spinat)
- 200 gr. bacon
- 2 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 5-6 tomater
- 75 gr. revet parmesan
- Oregano
- 2 spsk. koncentreret tomatpuré
- Salt & peber
- Sambal olek
Tilberedning
- Sæt vand over til pasta
- Svits bacon med løg og hakket hvidløg
- Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med
- Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré
- Hak tomaterne og vend dem i til sidst, sammen med krydderierne (varmes igennem, tilsæt evt. lidt vand)
- Afslut med at vende det hele sammen med den kogte pasta og halvdelen af den revne parmesan