Nougat Brownies: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Nougat brownies {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 150 gr. smør * 200 gr. mørk chokolade * 3 æg * 200 gr. sukker * 1…') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 28: | Linje 28: | ||
[[Category:Bagværk]] | [[Category:Bagværk]] | ||
[[Category:Kage]] |
Nuværende version fra 20. jul. 2014, 15:43
Ingredienser
- 150 gr. smør
- 200 gr. mørk chokolade
- 3 æg
- 200 gr. sukker
- 100 gr. mel
- 200 gr. nougat
- 100 gr. hasselnødder
- 100 gr. marcipan
- 150 gr. mørk chokolade i store stykker
Tilberedning
- smelt smørret i en gryde
- tilsæt hakket chokolade, smelt det under omrøring
- pisk æg og sukker luftigt og skummende
- sigt mel i æggeblandingen, og rør sammen med chokoladesmør
- skær nougat og marcipan i små tern
- vend det i dejen, sammen med nødder og chokoladestykker
- kommes i en smurt bradepande (18x25cm)
- bag ved 150 gr. i ca. 25 min.
- lad kagen blive helt kold inden servering