Pandekager: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 20: | Linje 20: | ||
# Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider | # Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider | ||
[[Category:Morgenmad]] | |||
[[Category:Kage]] | [[Category:Kage]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] | ||
[[Category:Dessert]] | [[Category:Dessert]] | ||
[[Category:Tilbehør]] | [[Category:Tilbehør]] |
Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12
Pandekager er nemt og lækkert. Kan bruges til eftermiddagslækkert, dessert eller morgenmad. Prøv dog også de Amerikanske pandekager hvis den står på morgenmad eller måske ligefrem brunch.
Ingredienser
- 4 æg
- 4 dl. mælk
- 4 dl. mel
- 1 tsk. sukker
- Lidt kardemomme
- Margarine til bagning
Tilberedning
- Slå æg ud i en blender
- Hæld mælk, mel, sukker og kardemomme oveni
- Blend godt sammen til flydende deje uden klumper
- Bages på pande med margarine til de er let gyldne på begge sider