Pebernødder: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Oprettede siden med '{{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (250 stk.) * 250 gr. smør * 250 gr. sukker * 1 dl. piskefløde * 500 gr. hvedemel * 1 tsk. stødt ingefær * 1 tsk. stødt kan…')
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:Pebernoedder.jpg|right|thumb|400px|Pebernødder]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}



Nuværende version fra 24. maj 2014, 20:20

Pebernødder

Ingredienser

(250 stk.)

  • 250 gr. smør
  • 250 gr. sukker
  • 1 dl. piskefløde
  • 500 gr. hvedemel
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 gr.
  2. Pisk smør og sukker med elpisker til ensartet, cremet masse
  3. Tilsæt fløde og pisk ved laveste hastighed
  4. Bland mel med krydderier, bagepulver og natron
  5. Rør i dejen, til den er nogenlunde fast
  6. Ælt sammen med hænderne
  7. Del dejen i mindre stykker og tril til pølser på tykkelse med en lillefinger
  8. Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm.
  9. Tryk dem let flade i toppen eller tril dem til runde kugler
  10. Sæt på bagepladen med bagepapir
  11. Bages i ca. 10 min.
  12. Lad afkøle