Pebernødder: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med '{{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (250 stk.) * 250 gr. smør * 250 gr. sukker * 1 dl. piskefløde * 500 gr. hvedemel * 1 tsk. stødt ingefær * 1 tsk. stødt kan…') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:Pebernoedder.jpg|right|thumb|400px|Pebernødder]] | |||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Nuværende version fra 24. maj 2014, 20:20
Ingredienser
(250 stk.)
- 250 gr. smør
- 250 gr. sukker
- 1 dl. piskefløde
- 500 gr. hvedemel
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. hvid peber
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
Tilberedning
- Tænd ovnen på 200 gr.
- Pisk smør og sukker med elpisker til ensartet, cremet masse
- Tilsæt fløde og pisk ved laveste hastighed
- Bland mel med krydderier, bagepulver og natron
- Rør i dejen, til den er nogenlunde fast
- Ælt sammen med hænderne
- Del dejen i mindre stykker og tril til pølser på tykkelse med en lillefinger
- Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm.
- Tryk dem let flade i toppen eller tril dem til runde kugler
- Sæt på bagepladen med bagepapir
- Bages i ca. 10 min.
- Lad afkøle